Menü
Bevásárlókosár

Tervezés, árajánlat készítés

Ahhoz, hogy pontos árajánlatot tudjunk adni meg kell tervezni az öntözőrendszert.

A tervezés, szerelési vázlat elkészítése DÍJTALAN.

A szerelési vázlatot az anyag megvásárlásakor adjuk át, de munkaidőben bármelyik telephelyünkön megtekinthető, ahol akár személyes konzultációra is van lehetőség.

Tervezést, méretezést csak az általunk forgalmazott termékekkel végzünk. Tesszük mindezt azért, mert nem szeretnénk, ha tervünket felhasználva, ismeretlen minőségű, műszaki paraméterű anyagokkal lenne megépítve öntözőrendszere. Hiszen, ha rosszul működik az öntözés, akkor természetesen a kivitelező a tervet hibáztatja.
Ez nem vonatkozik arra, ha öntözőrendszerét bővíteni szeretné. Abban az esetben természetesen figyelembe vesszük a már kiépített rendszert, a meglévő anyagokat, és ha lehet azok felhasználásával (betervezésével) készítjük el öntözőrendszerének szerelési vázlatát, a költségek csökkentése érdekében.
A terv és árajánlat elkészítéséhez minden esetben szükségünk van értelemszerű műszaki adatokra. Minél pontosabb adatokat kapunk annál pontosabb árajánlatot tudunk adni.
A megfelelő kérdőív kitöltése és visszajuttatása esetén tudjuk megkezdeni a tervezést.

Hogy milyen műszaki adatokra van szükségünk, ahhoz segítségként összeállítottunk öntözési igény milyenségétől függően eltérő, igény felmérő kérdőíveket.

Amennyiben engedélyezéshez, pályázathoz dokumentációval ellátott hivatalos terv szükséges, akár kúthoz, akár öntözéshez, ezt a területileg illetékes tervező partnereink készítik el. Ennek költségéről a tervezővel kell megállapodni. Mi a megrendelővel egyeztetjük az igényt, technológiát, árakat, méretezzük az öntözőrendszert, és díjtalanul előkészítjük a tervet a tervezőnek.


Mit kell tennie Önnek, hogy ingyenesen megtervezzük és árajánlatot adjuk leendő öntözőrendszerére?


1. Válassza ki az alábbi listából, majd töltse le az Ön öntözendő területének legmegfelelőbb felmérő űrlapot honlapunkról.
2. Töltse ki a kért adatokkal. A minél pontosabb árajánlat elkészítése érdekében, kérjük minden Ön által ismert adatot tüntessen fel a felmérő lapon.
3. Juttassa vissza részünkre elérhetőségünk bármelyikén, hogy megtervezhessük öntözőrendszerét, majd elkészíthessük díjmentes árajánlatunkat.


Díszkertek,házikertek, parkok öntözése igényfelmérő űrlap (letöltés)

Faiskolai és konténertelep öntözése igényfelmérő űrlap (letöltés)

Gyümölcsösöntözés igényfelmérő űrlap (letöltés)

Növényházitermesztés igényfelmérő űrlap (letöltés)

Sportpályaöntözés igényfelmérő űrlap (letöltés)

Szántóföldiöntözés igényfelmérő űrlap (letöltés)

Mozgásba hozta: GrenT Média